501 Enviro Solve 500ml pump

262.00 kr

501 Enviro Solve är ett citrusbaserat lösnings- och rengöringsmedel utan petroleumdestillat. Produktens aktiva ingrediens är citruslimonen.

Enviro Solve tar mycket effektivt bort tejp- och klisterrester, silikon, olja, fett, skomärken, gummifläckar, asfaltfläckar, tjära med mera och kan användas på de flesta målade och omålade ytor som t.ex. metallytor, sten, tegel, betong, och många plastsorter.

2 i lager

Artikelnr: 100026 Kategori:

Beskrivning

501 Enviro Solve

501 Enviro Solve är ett citrusbaserat lösnings- och rengöringsmedel gjort på 100 % naturlig, biologiskt nedbrytbar råvara. Innehåller inga petroleumdestillat. 501 Enviro Solve avlägsnar effektivt de flesta typer av tejp- och klisterrester. Den tar även bort silikon, olja, fett, asfalt, tjära, skomärken och vissa typer av klotter.

Kan användas på de flesta målade och omålade metallytor, sten, trä, tegel och betong. (Obs! Kan skada vissa plaster, kontrollera först på oviktig yta.) Idealisk för avfettning av verktyg och andra arbetsredskap. Utmärkt att använda på bilen, skadar inte lacken utan tar bort klister och tjära utan problem.

Naturens eget lösningsmedel

Huvudingrediensen i 501 Enviro Solve är D-limonen. Det är en restprodukt från juice-industrin. Man tar helt enkelt tillvara på skalen från citrusfrukter och får då ett mycket effektivt lösningsmedel. D-limonen används även som doftmedel (den har en stark doft av apelsin) och i små mängder i livsmedel. 501 Enviro Solve innehåller till största delen D-limonen och det gör den mycket kraftfull.

0